Afslag Sneek

Dynamische, energieke slagwerkgroep

 

Een dynamische slagwerkgroep bestaande uit 10 slagwerkers, die door middel van een afwisselend repertoire en een grote verzameling instrumenten het publiek een adembenemende ervaring bezorgt. Kenmerkend voor Afslag Sneek is dat de groep altijd flexibel en creatief aansluit op het doel en de aard van een evenement. Hierdoor ziet elk optreden er anders uit.

Entertainment is het sleutelwoord. Door deze veelzijdigheid is Afslag Sneek zeer geschikt voor verschillende evenementen en dit is terug te zien in het bede scala aan optredens van de afgelopen jaren. Afslag Sneek heeft diverse bedrijven en theaters geopend, clinics gegeven en opgetreden op straat- en muziekfestivals, taptoes, feesten en partijen.

Afslag-Sneek is een bekende gast op straatfestivals in het hele land. We vermaken het publiek met opzwepende muziek geïnspireerd op ritmes van over de hele wereld.  Gevarieerd, dynamisch en verrassend; Afslag-Sneek brengt slagwerk met een knipoog. Een optreden van Afslag-Sneek is vermaak voor jong en oud…

Afslag Sneek is onderdeel van de Pasveerkorpsen!

Slagwerkinfo, voor slagwerkers, door slagwerkers!