Drumband en showgroep EDAM

 

De vereniging is opgericht op 4 augustus 1964 en “timmert” al meer dan 55 jaar aan de weg. Een gezellige vereniging die zich vooral richt op drumband en majorette activiteiten. De club is niet meer weg te denken uit het verenigingsleven van Edam.

 

Op dit moment beschikt de vereniging over een leuke groep slagwerkers (en majorettes) van jong tot oud. Het doel is om een leuke en gezonde club te blijven waar iedereen zich thuis voelt en waar plek is voor iedereen. Samen muziek maken, samen een hobby  uitoefenen, samen  . . .

Dit doen we door:

  • Mee te doen aan concoursen en festivals
  • Optredens te geven in binnen- en buitenland
  • Het blijven promoten van de drumband en majorettes
  • Het gezellig te houden voor iedereen die muziek komt maken

Onze drumband bestaat uit melodische en ritmische instrumenten. Zo kunnen wij kleurrijk en muzikaal de weg op om de mensen om ons heen op te vrolijken met onze klanken.

 

Toekomst

We willen met onze vereniging nog vele jaren doorgaan en zoeken daarom nog steeds mensen die zich bij ons willen aansluiten. Jong of oud, iedereen is welkom. Heb je dus enige affiniteit met muziek en/of dans dan is onze vereniging wellicht iets voor jou. Kom gerust eens langs op een van onze repetitie avonden of neem contact met ons op voor meer informatie. Doordat onze contributie laag is en de subsidie van de gemeente steeds minder wordt zijn wij ook op zoek naar sponsoren die ons willen steunen met een advertentie in ons clubblad en/of op de website. Met uw steun kunnen wij onze vereniging in stand houden en uniformen en instrumenten aanschaffen. Ook hiervoor kunt u met ons contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden.

 

Drumband en showgroep EDAM een club waar wij trots op zijn!

Meer info: https://www.drumaedam.nl/

De drumband is op dit moment op zoek naar een nieuwe instructeur. Kijk voor meer informatie op: www.slagwerkinstructeur.nl.

Slagwerkinfo, voor slagwerkers, door slagwerkers!