Slagwerkgroep “Mv Pius X” Poeldijk

 

De slagwerkgroep van muziekvereniging Pius X werkt samen met de slagwerkgroep van Phoenix uit Wateringen. Het bestaat uit een leuke groep mensen met een goed gevoel voor ritme.

De slagwerkgroep is erg actief en neemt ook deel aan verschillende concoursen. Hierbij heeft de groep al een aantal prijzen gewonnen. Echter, iedereen is welkom bij deze ritmische groep, van beginneling tot gevorderde.

 

De opleiding van de slagwerkgroep wordt verzorgd door Michel Ponsioen. Bij deze opleiding krijgen de leerlingen les op verschillende slagwerkinstrumenten. Na enige tijd les te hebben gehad, leg je een officieel muziekexamen af. Dit examen wordt verzorgd door de Westlandse SRMO (Stichting Regionaal Muziek Onderwijs)

 

De repetities vinden plaats op woensdagavond 20:00 uur, in de repetitieruimte van Pius X in De Leuningjes.

Aarzel niet en kom een keer kijken of meedoen met de slagwerkgroep!

 

Meer info op: https://www.piusxpoeldijk.nl/

 

 

Pius X al sinds jaren verankerd in de Poeldijkse samenleving, blijft in Poeldijk, behoudt naam én leden. Maar: het wordt sterker door harmonieuze samenwerking met Wateringse muziekvereniging De Phoenix. Omgekeerd gooien de Poeldijkse musici het op een akkoord met De Phoenix. Beide verenigingen zijn naar elkaar toegegroeid. Gezamenlijk muzikaal optrekken is ons gemeenschappelijk doel. Daar hebben we allemaal plezier in en dat plezier is hard nodig om samen mooie muziek te kunnen maken.