Slagwerkgroep Naarden

De slagwerkgroep is een van de onderdelen van het Muziekvendel Nardinc. Deze groep staat o.l.v. slagwerkinstructeur Karel van Kampen.

De slagwerkgroep is een onderdeel van de drumfanfaregroep van het Muziekvendel Nardinc die muzikale begeleiding verzorgt bij diverse festiviteiten in de regio zoals: de Carnavalsoptocht, de Koningsdag, de slotavond van de  Avond4daagse, de Sinterklaas-intocht, etc.

Naast deze straatoptredens met de drumfanfare organiseert de slagwerkgroep ook elk jaar een “Slagwerkavond” in de zaal van de verenigingsruimte van het Muziekvendel Nardinc aan de Keverdijk in Naarden.

Elk jaar weer is dit een enorm slagwerkspektakel waaraan naast de slagwerkgroep van het Muziekvendel meestal nog een of twee andere slagwerkgroepen uit de regio meewerken. Deze slagwerkavonden zijn altijd een groot succes.

Ook treedt de groep zelfstandig bij bepaalde gelegenheden op als slagwerkgroep Naarden.

Bij de slagwerkgroep zijn nieuwe leden en/of leerlingen van harte welkom. De leerlingen beginnen met privéles en krijgen later les in kleine groepjes.

Wanneer uw belangstelling gewekt is, kom dan gerust eens langs op een repetitie-avond van de slagwerkgroep.

Dirigent/Instructeur – Karel van Kampen

Sinds 1989 is Karel van Kampen verbonden aan diverse muzikale-ensembles en 
theatergroepen.

Eind jaren ’90 volgde hij de opleiding muziektheater aan de Acteerstudio in Den Haag. Tevens had hij bij diverse muzikanten privé-lessen in de meest uiteenlopende muzikale
disciplines. Daarnaast was hij werkzaam als theater-muziekdocent/regisseur bij onder meer;

Kunstencentrum de Hint in Aalsmeer en Buurthuis ´t Hoekie in De Bilt.

In 2004 startte hij zijn eenmanszaak (www.kvkmuziek.nl) dat zich bezig houdt met onder andere muzikale coaching, componeren/arrangeren en orkestband-editing. Een kleine greep uit zijn klantenkring: Slagwerkgroep Hypercussion, Showband MCC Laren, Het Parnassus Ensemble, Trompettist Gerard Fuchs, Jeugdorkest JONG Naarden, Het Dierens Mannenkoor, Jeugdorkest Gforce! Bussum, Showband Oranje Amersfoort en Slagwerkgroep Naarden.

Meer info op: http://www.nardinc.nl/