Hebben jullie evenementen gepland staan voor de komende periodes? Plaats het op onze website. Ook nieuws van je slagwerkgroep is van harte welkom! Ook dit jaar zijn we weer opzoek naar slagwerkgroepen om te promoten als slagwerkgroep van de week en/of maand. Geef je slagwerkgroep hier voor op. Op zoek naar een nieuwe leden of muzikale leider voor je vereniging, plaats een oproepje op onze site! (www.slagwerkinstructeur.nl).

Wees je bewust dat afmelden voor een repetitie grote nadelige gevolgen heeft op zowel het muzikale- als sociale aspect. Voor alles en iedereen is jouw aanwezigheid nodig om het samengestelde woord Muziek-Vereniging in balans te houden. Zonder jou valt door de dirigent de ‘Muziek’ niet uit te balanceren. ‘Vereniging’ betekent samen, maar samen zonder jou is geen samen. Denk daarom goed na voordat je je afmeldt. Jij kan niet gemist worden! “Ivo Kouwenhoven”.

Daan Cornelissen en Rene van Haaren organiseerden op 17 februari en 17 maart j.l. een zéér geslaagd festival met Rudimental Drummers in Alphen a/d Rijn en Kampen. Vanwege de vele positieve reacties over het evenement in februari was ook het tweede festivaldag op zondag 17 mrt in Kampen een enorm succes en druk bezocht. Op naar editie 2025.

Na een korte zoektocht kan de drumband melden succesvol een nieuwe dirigent te hebben gevonden. De uit Sneek afkomstige Richard Kampstra zal vanaf heden wekelijks de muzikale leiding over deze ambitieuze club op zich nemen. Samen met zijn zoon Jurian welke verantwoordelijk is voor het marsprogramma en Erik Schuring van de eigen vereniging vormen zij vanaf nu het instructieteam.

6 april 1999 is Corné Pas begonnen als instructeur bij Tamboerkorps St. Cecilia Zegge. Afgelopen vrijdag hebben de slagwerkers stilgestaan bij zijn 25 jarig jubileum in het bijzijn van zijn vrienden en familie. En als totale verrassing voor Corné hebben de leden hem benoemd tot ere-lid van de vereniging.

Op zoek naar een nieuwe instructeur of muzikale leider. Plaats dan je oproep op slagwerkinfo.nl. Vergroot je kans en help mee dit platform groter en functioneler te maken. Samen maken we deze site tot een succes.


29 juni – Slagwerkspektakel – Berlicum

5 oktober – Jeugd Sla Je Slag Cup – Oostendorp

26 oktober – Sla je Slag Cup 2024 – Bergeijk

cgn Agenda 2024

17 september – Informatieavond CGN – Huis van Eemnes

13 oktober – CGN congres seizoen 2025 – Huis van Eemnes

cgn Agenda 2025

18 januari 2025 – Color Guard – Purmerend

8 februari 2025 – Contest – Wijchen

22 februari 2025 – Conctest – Almere

23 februari – Clinic dag – Eemnes

14 maart – Contest – Leeuwarden

29 maart – Finals – Eindhoven

CGN staat voor dé Europese dans- en muzieksport. CGN wordt herkend en erkend als professioneel podium voor deelnemers die zich willen ontwikkelen op het gebied van techniek en creativiteit. Dit gebeurt door de internationale CGN dans- en muziekcompetitie en door het delen van kennis en ervaring. CGN bevordert de dans- en muzieksport onder de jeugd en behartigt de belangen van haar deelnemers.
https://www.cgnunited.nl/

Heb je nieuws, informatie of wil je je slagwerkgroep nomineren?

Neem dan contactmet ons op.